Поредна катастрофа на пътя за Маказа,пострадаха двама румънци

Поредна катастрофа стана тази сутрин на пътя за ГКПП Маказа Нимфея.В участъкъ между селата Върбен и Фотинова,лек автомобил с румънска регистрация е излязъл извън шосето.Леко са пострадали двама души.На място са екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и полицията.Изяснават се причините за инцидента.

От Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали съобщиха още:

На 29.08.2024 г. около 10.35 часа, жител на гр.Кърджали, управляващ електрическа тротинетка по ул.“Първи май“ е паднал на пътното платно, при което е получил тежки наранявания. Пострадалият е настанен за лечение.

          В РУ Кирково се извършва проверка срещу водач на лек автомобил, управлявал МПС с прекратена регистрация.

В РУ Кърджали е образувано досъдебно производство срещу жител на гр.Раднево, който при извършена на 29.08.2024 г. полицейска проверка, съзнателно ползвал неистински официален документ – свидетелство за управление на МПС.

         

     При проведена за времето от 09.00 ч. до 12.00 ч. на 29.08.2024 г. на територията на област Кърджали СПО за подобряване средата за сигурност и безопасността на движение по пътищата, са проверени 267 МПС. За констатирани нарушения са съставени 4 АУАН и 41 фиша по Закона за движение по пътищата. Заснети са 31 клипа за превишена скорост. На водачи са връчени 17 ел.фиша по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини