61 участника от различни градове се включиха в Турнира по табла в Димитровград за празника на града

    Валери Калинов Димитров от Хасково е победителят в Турнира по табла "Пломари" с водещ Димитър Туджаров - Шкумбата, провел се днес преди обед в Димитровград.

    Сред оспорвана битка с 61 участника от различни градове в страната и няколко кръга, Валери спечели първото място и голямата награда две нощувки за двама и пълен ол-инклузив в спа комплекс "Родопа", с.Баните, Смолянско и табла от популярната марка узо.

    Второто място завоюва младата Гергана Живкова Желязкова. Тя получи кашон узо "Пломари" и табла, а на трето място остана Тодор Пенчев Генчев с награда красивата и уникална табла на "Пломари". Четвърти остана Методи Костадинов Янев, който бе поздравен от Шкумбата за достойната игра и бе възнаграден шеговито с бутилка трапезна минерална вода.

    Множеството участници и зрители се събраха на централната градска алея на площад България, където се проведе турнира. Повече от половината от феновете на популярната игра се бяха записали предварително, а останалите направиха това днес преди старта на турнира. Право на участие имаха лица над 18 години. Чрез жребий, който бе изтеглен на място, бяха определени противниците в първи кръг.  По регламент участниците играха 2 от 3 игри от „обикновената табла“. Шкумбата създаваше невероятно настроение със шеги и вицове, както и специалните си изпълнения на популярни парчета. Асистентки на популярния водещ бяха момичетата от ОЦТИ "Галаксико", които с усмивка отчитаха резултатите. Турнирът по табла е част от събитията по повод празника на Димитровград. 

    Програмата в съботния ден продължи с Pool moto party на басейн „Химик” от 14.00ч., дигитални разходки в Планетариума от 15.00ч. и 17.00ч., зрелищно Стънт мото шоу с каскади от 19.30ч. на бул.Д.Благоев и Пиано бар на открито със специалните гости Силвия и Теди Кацарови на пл.Поезия от 20.30ч. и рок-концерт на басейн "Химик" от 21.00ч.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини