Спипаха "БМВ" с фалшива регистрационна табела в Кърджали

Разследване за използване на фалшива табела с регистрационен номер е започнато в РУ – Кърджали. При проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 40-годишен, полицейски служители установили, че едната регистрационна табела не притежава необходимите реквизити и не е издадена от оправомощен орган. По случая е образувано досъдебно производство след извършен оглед от дежурна оперативна група.

Две бързи производства са образувани в полицейското управление в Кърджали за шофиране след употреба на наркотично вещество и алкохол. Около 21,30 часа снощи на главния път в землището на Кърджали е бил проверен 30-годишен водач на лек автомобил „БМВ“. Направеният тест за наркотици реагирал на кокаин. Взети са проби за химически анализ. Около 11 часа в Кърджали за алкохол е тестван 55-годишен, който се придвижвал с „БМВ“. Техническото средство показало 1,37 промила. Взета  е кръвна проба за анализ. Двамата водачи са задържани в полицейското управление. 

 По пътя  между селата Скална глава и Срединка 57-годишен водач на „БМВ“ навлязъл в насрещната лента и блъснал „КИА“. Тестовете на двамата шофьори за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини