Явно Пеевски ще прави своя партия

Днес в изявление пред медиите председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски заяви пред журналисти, че ако уволнят сега действащия служебен министър на вътрешните работи Калин Стоянов, той ще го покани за водач на листа за предстоящите избори в неговата партия.

До момента Пеевски не е наричал ДПС "моята партия" при условия, че все още съпредседател на политическото движение, но днес волно или не волно каза: "Ако мистър Кеш Радев и другите се подиграят с един достоен полицай, ако бъде уволнен Калин Стоянов заради лъжи и измислици на бандата на кешовете, лично аз ще го поканя да бъде водач на моя листа на моята партия" Това изказване говори, че вече е решено и вероятно е вход учредяването на поредната лидерска партия в България с водач Делян Пеевски.

Делян Пеевски също се изказа за събирането днес при почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Сбирката в Росенец била нелегитимна. "Аз зная кои са дериберите, които ще отидат там", посочи Пеевски и се закани да оспори решенията от срещата в Росенец.

Попитан как ще се яви на изборите той отговори: "Ще видите."

"Господин Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР", този въпрос трябвало дерибеите да отправят на почетния председател.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини