Ерол Мюмюн уважи християните за Голяма Богородица,поздрави ги от храма "Свети Георги"

По повод Успение Богородично - Голяма Богородица, кметът Ерол Мюмюн посети централния храма „Свети Георги Победоносец“ и поздрави християните.

 „Скъпи съграждани, нека Божията майка да пази и закриля  вас и вашите семейства! Приемете моите пожелания за здраве, успех  и благоденствие!“, каза в централния храм в Кърджали градоначалникът. И пожела на всички да продължат да живеят в мир и разбирателство, да почитат религията, която изповядва приятеля и съседа.  

„Бъдете смирени, вярвайте, почитайте, уважавайте по-възрастните  и предавайте божиите послания на поколенията, защото утрешния ден, бъдещето има нужда да осъзнава тези добродетели, да съхрани тези човешки качества!

Да сте живи и здрави! Всички знаем, че по-голямо нещо  от хляба няма. Радвам се да видя в този работен ден, че църквата е толкова пълна. Това е един знак , че добротата между нас ще се съхрани  и пребъде.  Още веднъж  светъл празник и честито на всички именници!“, каза в приветствието си към миряните изпълнили храма Ерол Мюмюн.

Това съобщиха от Община Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини