КТПП с информация за Международния панаир в Солун,насърчава участието на кърджалийски фирми

Кърджалийската търговско-промишлена палата уведомява фирмите от Кърджали,че могат да участват в Международния панаир в Солун.От палатата предоставят следната информация:

Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в гр. Солун, Гърция. Информира за предстоящото провеждане на 88-то издание на Международния панаир в гр. Солун – ХЕЛЕКСПО. Тази година мероприятието ще се проведе в периода 07-15.09.2024 г., като почетен гост ще бъде Германия (списък на германските фирми).

Есенният международен панаир в Солун е най-голямото търговско-икономическо и обществено-политическо мероприятие в Гърция, което събира ежегодно изложители, професионалисти, представители на бизнеса и правителствата както от Гърция, така и от съседните страни и от целия свят. Обичайно се посещава от над 200 хил. души.

По време на предходното, 87-мо, издание на експото през 2023 г. почетен гост бе България, която се представи успешно и мащабно, като интересът към страната ни и българските изложители бе изключително голям от посетители, местна власт, чуждестранни фирми и търговско-промишлени палати.

Участието в панаира ще даде възможност за осъществяване на ценни преки контакти с гръцки институции и различни компании от редица сектори на икономиката, което от своя страна ще създаде предпоставки за изграждане на ползотворни бизнес партньорства в бъдеще.

При необходимост от допълнителна детайли относно регистрация за участие и други въпроси: СТИВ гр. Солун: 
Tel.: +30 2310 839 554
Tel.: (+30) 2310 82 9210
e-mail: vladimir.inkov@mi.government.bg

Това съобщиха от Кърджалийската търговско-промишлена палата.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини