Готвят голям купон за Деня на миньора в Крумовград,звезди пеят за крумовградчани

 Голям купон се стяга за Деня на миньора в Крумовград. Звезди ще пеят за крумовградчани на 16 август от 18,30 часа на градския стадион. Водещ на шоуто ще бъде Мария Силвестър.На сцената ще излязат оркестър „Канарите”;Веси Бонева; Сигнал; Графа. Кетърингът ще бъде от продукти на местни производители.Ще има специално детско меню и надуваеми съоръжения за забавление на най-малките. През деня ще работи и уникалния Музей на златото.

  По традиция Минната камара в страната отбелязва като професионален празник на миньора 18 август,деня на успението на българския светец свети Иван Рилски.

  Празникът на миньора в Крумовград се организира от компанията Дънди прешъс металс Крумовград ЕАД, която разработва златоносния рудник на Ада тепе.

  По случай професионалния празник с обръщение към миньорите се обърна чрез Кърджали бг вести инж.Ирена Цакова,изпълнителен директор на Дънди Прешъс Металс Крумовград ЕАД:

Уважаеми колеги,

В деня на успението на Св. Иван Рилски, небесен покровител на българския народ и закрилник на миньорския труд, приемете пожелания за здраве, благоденствие и просперитет!Миньорската професия заслужава огромно уважение. Нашата работа е почтена, достойна и много търсена. Сърдечни поздравления към всички настоящи, бивши и бъдещи миньори, и всички заети в минния бранш. Професионализмът и всеотдайността на всеки от нас са високо ценени!Бъдете здрави и устойчиви пред предизвикателствата, имайте спорна и безопасна работа. Нека късметът винаги бъде с Вас, а мотивацията никога не Ви напуска, за да вървим устремени напред! Нека Св. Иван Рилски бди над нас и семействата ни, да ни закриля и носи сигурност! Гордейте се с професията си и помнете, че минната индустрия е началото на всяка друга!

Честит празник на миньора!

С уважение,

инж. Ирена Цакова,

Изпълнителендиректор

„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини