Royal Garden: Вашият дом от пръв поглед в Пловдив с ексклузивно представяне в Кърджали

Изображение 1 от 3

    Специалното събитие за представянето на един от най-предпочитаните комплекси под тепетата е на 10 август в хотел "Арпезос"

    Royal Garden кани жителите на град Кърджали на специално представяне на Етап 3 на жилищния парк, утвърден като един от най-престижните и предпочитани за живеене комплекси в град Пловдив. Събитието ще се проведе на 10 август 2024 г., от 11:00 часа, в конферентната зала на хотел "Арпезос", на ул. "Републиканска" 46 в град Кърджали.

    В рамките на инициативата търговските консултанти на Royal Garden ще направят ексклузивна презентация на проекта, с която гостите на събитието да се потопят в атмосферата на комплекса и всички негови удобства, осигуряващи комфортен живот в градска среда. Посетителите ще могат да се запознаят подробно с детайлите, свързани със строителството на Етап 3 на Royal Garden, и да се сдобият с най-подходящото за тях жилище в град Пловдив.

    Royal Garden е сред най-амбициозните жилищни проекти в Южна България, заради своята отлична локация в  град Пловдив, модерна архитектура, първокласни удобства и изпълнение. Намира се до Mall Plovdiv,  в един от най-зелените квартали - "Отдих и култура". Мястото предлага изпълнен със спокойствие начин на живот, в район с новоизградена инфраструктура и богата паркова среда. В близост са разположени Гребната база, два хипермаркета, детски градини и множество тематични ресторанти.

    Етап 2 на комплекса получи Акт 16 през юни тази година, а броя на наличните апартаменти за продажба вече е лимитиран. 

    През януари 2024 стартира строителството на Етап 3 на жилищен парк Royal Garden.  Архитектурната визия залага на индивидуални фасадни елементи, изчистени форми, спокойни и светли земни тонове и големи панорамни тераси, разкриващи красиви гледки към емблематичните пловдивски тепета. Същевременно цялостният облик на сградите се допълва от живописна градина, разположена върху площ от 2600 кв.м с места за отдих и зона за забавление за най-малките обитатели на жилищния парк. Входовете и алеите са проектирани така, че да предоставят лесен достъп и връзка с околните пространства.

    Етап 3 на Royal Garden е луксозен проект от затворен тип, който разполага със различни по големина и тип апартаменти, достъпни през 6 напълно отделни жилищни входа. Те са разположени на седем жилищни етажа, позиционирани прецизно и по начин, който създава максимален простор, светлина и уединение. Както и в реализираните вече етапи на Royal Garden, всеки един от апартаментите в двете нови сгради на комплекса е проектиран с визия за оптимален комфорт чрез светла височина от 2,80м, големи прозорци и просторни жилищни площи, а горните етажи на проекта ще разполагат с премиум многостайни апартаменти с обширни частни тераси. Сградите се отличават с елегантни и луксозни фоайета с изключителна височина от 6м. Интериорът им залага на натурални цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за изящен дом, още при влизане в сградите.

    Royal Garden гарантира не просто комфорт на обитаване, а преди всичко една здравословна, енергоефективна и безпроблемна експлоатация на имота във времето. Висококачествени материали и сградни системи, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство се влагат в реализацията на проекта. В двете нови сгради са заложени най-висок клас фасадна топлоизолационна система от каменна вата, а последните два етажа и отделни елементи на сградата ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада от HPL. Проектът ще се реализира с висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет. Тя е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни качества и намаляваща проникването на шум в жилищата. Отоплението на сградите е осигурено от ТЕЦ, като паралелно във всеки апартамент ще бъде изградено и подово отопление, което повишава чувствително комфорта на обитаване. С цел редуциране на шума в апартаментите се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка. Сградите ще бъдат изпълнени с висок клас алуминиева дограма.

    Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ редица удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот. Сред тях са 24-часовата охрана с контролиран достъп, които осигуряват най-високо ниво на сигурност. Жилищният парк разполага още с гаражи и подземен паркинг. От него до жилищата се стига чрез топла връзка - посредством висок клас асансьори. На подземно ниво комплексът ще разполага с паркоместа, оборудвани със зарядни станции за електрически автомобили.

    Това са само част от преимуществата на третия етап на жилищния парк, които ще допринесат за комфортното обитаване на бъдещите собственици, а всички детайли ще бъдат представени подробно на всеки гост в рамките на специалната събитие на 10 август, от 11 часа в конферентната зала на хотел Арпезос.

    Всички, които имат желание да присъстват трябва да потвърдят на телефон 0877 997 997.

    Информация за проекта можете да намерите на www.royalgarden.bg

    Платена публикация

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини