Устата пренася комедийното си шоу в Лондон

Изображение 1 от 2

    Ексцентричният рапър, който направи остър завой към комедията, Иван Динев–Устата за първи път ще представи комедийното си шоу в Лондон и Брайтън на 11 и 12 октомври, ден след рождения си ден.

    „Ще отида до любимата си улица, която никога не пропускам да обиколя. Има облекла и аксесоари, тип джентълменски, казва се Джермейн стрийт“, каза рапърът и комедиант пред „Телеграф“.

    Иван Динев заминава на 9 октомври, тъй като ще тече голяма подготовка за първата му изява в Лондон. Той е запазил две театрални зали с мултимедия. „Досега все съм ходил там като изпълнител. Почти винаги и аз, и колеги пеем в заведения, които са собственост на българи, и така много по-лесно се промотира участието. Сега е много по-различно и това е една голяма крачка за мен“, издава шоуменът.

    „Притеснявах се много от това действие, защото в България е много по-лесно да обявиш дадено събитие, постваш плакати, по радиото го обявяват и т.н., но в чужбина се изискват много повече усилия. Надявам се да има голям интерес и да го повторя след време“, допълва още той.

    Изпълнителят има много приятели в английската столица, както и голяма публика, които са идвали в България, за да гледат шоуто му. Затова тази година той е решил да отиде при тях.

    „Става въпрос за голяма зала, все едно да си наемеш театър тук, у нас. Ще бъде на български. Смятам, че ще им хареса, защото е извън стандартите на общността. По принцип не съм качвал клипове от шоуто именно поради тази причина, но и за да бъде по-интересно на хората. Обявих само плакати за датите и мястото и за ден вече имаше голям набор продажби на билетите“, допълва още Динев.

    Лондон е един от любимите градове на Устата, споделя самият той. „Не толкова заради англичаните, а заради красивите места, които има, обожавам да се разхождам“, споделя певецът. „Ще празнувам рождения си ден на 10 октомври там, решил съм да ходя на мюзикъл“, издава звездата.

    Източник: fakti.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини