Задържаха крадец на каравана от землището на Бели пласт

Полицаи от РУ – Кърджали са установили извършител на кражба на каравана от землището на село Бели пласт. Сигналът за деянието бил подаден на 2 август. При организираните издирвателни действия служителите на реда стигнали до 31-годишен местен жител, който е задържан. Открита е и караваната. Проверката по случая се извършва от сектор „Криминална полиция“.

Задържане в поделенията на МВР  за срок от 8 денонощия е наложеното административно наказание на 67-годишен кърджалиец с решение на Районния съд. Санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство за нарушаване на обществения ред и непристойни действия в Градската градина в Кърджали.

18-годишен е задържан в РУ – Кърджали за повреда и унищожаване на чуждо имущество.  След подадена жалба за повредена врата на лек автомобил „БМВ“, паркиран в Кърджали, полицейски служители установили извършителя. Сектор „Криминална полиция“ продължава работата по изясняване на случая.

Криминалисти от РУ – Кърджали са установили и задържали извършител на кражба на 400 лв. от търговски обект в града. Кражбата беше извършена от магазин за парфюми на 30 юли срещу 31 юли. Извършителят е бил установен при проверка от полицейски автопатрул на 3 август около 13 часа. По случая се извършва проверка от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини