Група „Хоризонт“ с концерт за Дните на Ардино

Община Ардино ще зарадва своите жители и гости на 7 август (сряда)от 20.00ч. на централния градски площад с голям рок концерт на група „Хоризонт“в рамките на „Дните на Ардино 2024“. Музикалното събитие е част от най-мащабната кампания в България в подкрепа на българската музика „Изпей „Обичам те” на български” и ще се проведе под патронажа на кмета на община Ардино инж. ИзетШабан.

Култовата българска рок банда „Хоризонт“ ще изсвири на живо едни от най-обичаните български рок хитове на всички  времена, както и свои емблематични парчета.Техните концерти, където и да са, предизвикват голям интерес сред публиката, която ще пее заедно с „бандата“ песните с които са израснали няколко поколения фенове на българския рок.

Група  „Хоризонт“ има вече над 4000 концерта зад гърба си на няколко континента от самото си създаване през 1984г. Имат 5 албума и много богат опит на сцената.В момента групата работи по своя шести албум.Тази година групата става на 40 години.

„Хоризонт“ имат впечатляващи участия и в много престижни международни фестивали. В групата са:Валери Славчев – китара и вокал, Валери Иванов – бас китара, вокал Димитър Бенков – клавишни, вокал Михаил  Желев  - барабани.

Концертът на група „Хоризонт“ гарантирано ще остави дълготрайни спомени в сърцата на жителите на община  Ардино, както и на гостите,  които ще имат удоволствието да присъстват на него, и ще се превърне в запомнящ се акцент в културният календар на общината.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини