Специализирана операция на Пътна полиция в областта вчера,констатирани са 49 нарушения

266 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция вчера с цел подобряване на средата за сигурност и безопасността на движение по пътищата в областта. Полицейски служители са констатирали 49 нарушения, за които са съставени 5 акта и 44 фиша. По време на операцията са били връчени 14 електронни фиша на водачи, шофирали с превишена скорост.

ПТП. Две са пътните произшествия вчера в областта. Няма пострадали. Около 12,30 часа на главния път в землището на село Великденче 58-годишен с „Фиат“ при маневра завиване не пропуснал „Мерцедес“ и последвал удар. Тестовете на двамата водачи за алкохол с техническо средство са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Около 17,20 часа в Кърджали вследствие на нарушена дистанция 20-годишен водач на „Мерцедес“ блъснал намаляващ скоростта пред него лек автомобил „КИА“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Пожари. 10 огнеборци от РСПБЗН – Кърджали са потушили 3 пожара вчера. Вследствие на небрежност при боравене с открит огън са горели сухи треви и отпадъци в Кърджали и сухи треви и храсти в землището на село Вишеград. Няма материални щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини