С концерт на Белослава, една от най-обичаните български певици, приключи първото издание на Дните на приятелството в Кърджали

С концерт на Белослава, една от най-обичаните български певици, приключи първото издание на Дните на приятелството в Кърджали.

Дворът на Регионалния исторически музей се оказа тесен за почитателите на изпълнителката, позната с топлия си кадифен глас. Заедно с Белослава на сцената бе и страхотния й бенд – Живко Петров, Димитър Семов, Росен Захариев и Антони Рикев.

Харизматичната певица благодари на кмета на общината Ерол Мюмюн за личната покана да участва в празниците на Кърджали и съобщи, че от 25 години на сцена изнася концерт в града край Арда.

Кметът даде добра оценка на тридневните прояви в програмата на „Дни на приятелството” и каза, че инициативата ще се превърне в традиционна, обогатена като съдържание и прояви. Той отправи послание от името на кърджалийци за мир, разбирателство и приятелство.

Магнетичната певица и нейният бенд пренесоха в продължение на час и половина публиката в дълбокия и красив свят на соул и джаз музиката.

Това съобщиха от Община Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини