Бен Афлек и Дженифър Лопес обявиха къщата си за продан

Бен Афлек и Дженифър Лопес наляха мъничко масло в огъня около брака им.

На фона на спекулациите, че двойката изпитва затруднения в отношенията си, след като се ожениха преди около две години, двойката обяви своя дом с 12 спални и 24 бани в Калифорния за продажба.

Според обявата имението е „наскоро реновирано с най-високо ниво на качество през последните 4 месеца“ и е „сгушено в един от най-ексклузивните и сигурни анклави на Бевърли Хилс, където се намира великолепното имение Crestview“.

„Кацнал на върха на нос от пет акра, този наскоро възстановен и разширен шедьовър предлага спираща дъха гледка към околните планини, създавайки спокоен фон за своите несравними удобства“, се казва в списъка. „Поверителността и сигурността са ненадминати, тъй като имението се намира на видно място зад двойни порти.“

Исканата цена за това малко кътче от рая, построено през 2000 г., е едва 68 милиона долара.

Афлек и Лопес закупиха дома през 2023 г. за 60 805 000 долара след добре рекламиран двугодишен лов за мечтаната от тях къща.

През май Live Nation и Лопес обявиха отмяната на нейното турне „THIS IS ME…LIVE“, заявявайки, че тя „ще си вземе почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“.

„Напълно съм отчаяна и опустошена, че ви разочаровах. Моля, знайте, че не бих направил това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо“, каза Лопес тогава.

Двойката за първи път стана известна двойка в началото на 2000-те, когато се сгодиха през ноември 2002 г. и се разделиха преди планираната им сватба. Двамата се събраха отново през 2021 г.

Афлек и Лопес сключиха брак през 2022 г. в Лас Вегас и по-късно проведоха пищна сватбена церемония, на която присъстваха приятели и семейство в огромното имение на Афлек извън Савана, Джорджия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини