Сладко изкушение: Какъв сладкиш си според зодията?

Торта Сахер, чийзкейк, шоколадов мус или пък хрупкав пай - кой е десертът, който най-добре ви олицетворява? Ето кое е сладкото изкушение, което ви съвпада въз основа характеристиките на вашия зодиакален знак:

Овен - Мини еклер
Овенът е знак, който не обича да си губи времето в празни приказки или да усложнява живота си с безполезна параноя.

Ето защо идеалният десерт за представителите на тази зодия трябва да бъде истински, откровен, но в същото време способен да достави истинско удовлетворение - еклерът с пухкав пълнеж несъмнено най-добре комбинира в себе си пъстрия характер на Овните.

Телец - Торта Сахер

Както добре знаем, Телците са чревоугодниците в зодиака, ето защо що се отнася до сладкиши те не биха отказали и никога не им е достатъчно. Ето защо не е изненада, че най-добре може да ги олицетвори единствено кралицата на тортите - Сахерът! Шоколадовата торта с кайсиево сладко е перфектният начин да бъде представена жизнерадостната душа на Телеца.

Близнаци - Чийзкейк

Чийзкейкът е цветен сладкиш, винаги различен, никога скучен и - разбира се - много вкусен!  Всички характеристики, които са типични за Близнаците - в тяхната компания е невъзможно да се отегчите, новото приключение е винаги зад ъгъла, както и заразителния им цветен ентусиазъм.

Рак - торта Мимоза

Идеалният десерт за представяне на дамите от зодия Рак, може да бъде само този: митичната торта Мимоза! Не само заради нейната несравнима сладост, но преди всичко за женствеността, която изразява, неслучайно това е десертът, който е посветен на жената, а кой друг знак, ако не Ракът, може най-добре да репрезентира женската сила и финес?

Лъв - Понички

С една лъвица винаги сте в отлична компания: това е слънчев знак, изпълнен с радост, от който струи енергия и може да развълнува само с поглед! Перфектният десерт, който да я представлява, несъмнено са донътите, митичните американски понички, покрити с цветна глазура: доброто настроение ни обзема само докато ги гледаме!

Дева - Пай

Перфектният десерт, който олицетворява Девата несъмнено е хрупкавия домашно приготвен пай. Това е простичък, но истински десерт, който пази в себе си кулинарните традициите на поколенията. Подобно на Дева, която успява да бъде много добра, без да се налага да прекалява, и държи на искреността и простотата в отношенията и в живота.

Везни - Макарон

Кой, ако не вкусният макарон, ще представлява най-добре Везните? Със своите изискани пастелни цветове, тези деликатеси, носещи аромата и романтиката на Париж, най-добре въплъщават елегантността и очарованието на представителките на зодия Везни - защото вкусът е от значение, но и окото иска своето!

Скорпион - Шоколадов мус

Идеалният десерт за страстният темперамент на момичето Скорпион трябва да има интензивен, афродизиачен вкус, вкус, в който да се изгубиш и да потънеш в истинско удоволствие. Чувство, което една представителка на тази зодия умее да предизвика най-добре от всеки друг. Шоколадовият мус, със своята мекота и неповторим вкус, е точният десерт, който ще  събуди фантазията ви.

Стрелец - Палачинка с течен шоколад

Представителките на зодия Стрелец винаги съхраняват своя по детски чиста доброта и чар. Ето защо перфектният десерт за нея има неповторимия вкус на течен шоколад върху тънка гореща палачинка. Със своя леко игрив външен вид този десерт перфектно олицетворява  неостаряващия дух на този знак!

Козирог - Лимонов кейк

Едно момиче Козирог знае как да бъде много сладко, но само ако го иска и преди всичко с когото иска! Идеалният десерт, която я репрезентира е лимоновият кейк. Сладък, но до известна степен. В контраста между вкуса на лимона и този на крема, се крие красота на десерта, подобно на темпераментните Козирози. Как да не ги обичаш?

Водолей - Мъфин

Момичетата Водолей са като прекрасните кексчета - всеки е различен сам по себе си, но всички са колоритни, оригинални и вдъхновяващи. Такива са и Водолейте - ненавиждат ораниченото мислене и сляпото следване на авторитети, а вярват в уникалността и разнообразието на всеки аспект от живота.

Риби - Панна кота

Панна кота е класиката сред десертните кремове: със своя нежен вкус, мека и обгръщаща  консистенция и сладко покритие, тя определено е най-добрия начин за представяне на момичетата от зодия Риби - най-сладките и най-чувствителни дами от целия зодиак! Да бъдеш в тяхното обкръжение е незабравима емоция. Точно като да усетиш как лъжичка панна кота се топи в устата!

 

 

Източник: rozali.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини