Трима са задържани при специализирана операция за шофиране след употреба на алкохол и наркотици

Специализирана полицейска операция срещу управление на МПС след употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози е проведена през почивните дни на територията на област Смолян. В хода на операцията трима водачи са задържани, като срещу тях са образувани бързи производства.
На 13 юли, около 00:50 часа, на пътя в близост до село Старцево, община Златоград, е спрян за полицейска проверка лек автомобил "Форд Фюжън", управляван от 19-годишен местен жител. При извършен тест за алкохол, дрегерът е отчел 2.06 промила. Младежът е отказал да даде кръвна проба. 
В същия ден, минути след 15:00 часа, на ул. "Хан Пресиян" в Смолян е проверен лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от 38-годишен софиянец. При извършен тест за наркотични вещества, тестът е отчел наличие на канабис. Водачът е отказал да даде кръвна проба.
На 14 юли, на пътя водещ към обсерватория Рожен, пътен патрул е извършил проверка за алкохол на 31-годишен водач, жител на град Чепеларе. Дрегерът е отчел 1.38 промила. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини