Инж.Кяшиф Кяшиф подари на кърджалийци голям концерт на звездата Силвия Кацарова

       Инж.Кяшиф Кяшиф подари на кърджалийци голям концерт на звездата Силвия Кацарова в рамките на инициираните от кмета Ерол Мюмюн Дни на приятелството.Снощи на Арена Спартак бяха отбелязани няколко юбилея:45 години на фирма KYASHIF и първата годишнина от откриването на завод №4 на компанията в Кърджали,както и 70-годишнината на Силвия Кацарова и 50-т години от стъпването й на сцената.

      Собственикът на фирма  KYASHIF бе изненадан от емоционално обръщение на шампиона ни в бокса Ергюнал Сабри.Той благодари на инж.Кяшиф за грижата му за спорта в Кърджали.Подчерта,че успехите му,както и тези на целия клуб „Арда бокс” се дължат на ползотворното партньорство между фирмата и Община Кърджали .Ергюнал Сабри открои личния принос на инж.Кяшиф и градоначалника Ерол Мюмюн.

      Ще припомним,че фирма KYASHIF е генерален спонсор на спортен клуб „Арда бокс”.С нейно съдействие клубът е един от водещите в страната с успехи в различни възрастови групи.Фирмата подкрепя млади таланти не само в спорта,но и в образованието.Всички те представят достойно Кърджали,не само в България,но и в чужбина.

      С обръщение към инж.Кяшиф се обърна и кметът на Кърджали Ерол Мюмюн.Той определи собственикът на фирма KYASHIF,като човек с голямо сърце и великан на духа и човечността.Посочи големия му принос като работодател,човек работещ за това кърджалийци да остават в родния си град и да не емигрират.Подчерта,че фирма KYASHIF е водеща на европейския и световните пазари.Пример е за висок професионализъм.

     Ерол Мюмюн благодари на инж.Кяшиф за подкрепата за инициативата Дни на приятелството.Кърджали отправя послание към Европа.Хора от различни етноси и религии заедно се веселят и заедно скърбят.Те са единни и в празник.Затова и празниците ни са истински,подчерта градоначалникът.

     Ерол Мюмюн благодари на Силвия Кацарова за това,че гостува в Кърджали.Подчерта,че мнозина от присъстващите са отраснали с нейните хитове.Честити и двата юбилея.

    Спектакълът бе под наслов „70 нюанса любов”.В него  участваха още Теди Кацарова и Дичо. Майсторите на комедията бяха водещи на вечерта.Тончо Токмакчиев,Камен Воденичаров и Георги Мамалев внесоха доза смях.

      Силвия Кацарова представи песни от новия си албум„70 нюанса любов”.Тя откри рецитала си с песента „Зов за любов”.Майсторите на комедията определиха юбилейното шоу като „концерт-полюлей”

      Ще припомним, че миналата година Силвия Кацарова пя за служителите и работниците на фирмата в нейната база в Джебел.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини