Отново тежка катастрофа на пътя за Маказа при Загорско,пострадалите са трима,единият почина

Изображение 1 от 3

    Отново тежка катастрофа стана на пътя за ГКПП „Маказа-Нимфея“ при разклона за село Загорско. Сблъскали са се две коли преди броени минути. Има трима пострадали. Екипи на полицията и Центъра за спешна медицинска помощ са на път към мястото на инцидента. Очаквайте подробности!

    Очевидци съобщиха по-късно, че на мястото на инцидента са се отзовали три екипа на ЦСМП. Те са оказали помощ на пострадалите. За съжаление единият е починал. По неофициална информация той е гръцки гражданин.

    Ще припомним, че там катастрофира и политикът Лютви Местан.

    От Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали излязоха със следното прессъобщение:

    45-годишна жена е загинала при пътнотранспортно произшествие тази сутрин около 7,30 часа на главния за ГКПП „Маказа“ в района на село Загорско. По първоначални данни 27-годишна водачка на „Фиат“ загубила контрол над управлението, колата се блъснала в мантинела, преобърнала се и била ударена странично от движещ се отзад лек автомобил „БМВ“. Загинала е 45-годишната пътничка във Фиата, други двама пътници на 26 г. и 49 г. били прегледани в болницата в Кърджали. Районът на мястото на произшествието е отцепен, движението се регулира от пътни полицаи, като се отклонява и в двете през град Джебел, село Слънчоглед, село Загорско. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград извършва оглед. Досъдебно производство след пътнотранспортно произшествие на главния път след разклона за село Патица към Кърджали е образувано в РУ-Кърджали. По първоначални данни на 13 юли около 13 часа са се ударили товарен „Ситроен“, управляван от 64-годишен, „Фолксваген“ с 21-годишен водач и „Фолксваген“ с 26-годишен водач. Трима са пострадали, които са настанени в болницата в Кърджали. Екип на РСПБЗН-Кърджали извадил двама от пострадалите, обезопасил катастрофиралите автомобили, а след това почистил пътното платно. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Работата по случая продължава разследващ полицай. На 14 юли около 20 часа по пътя от село Калинка към Кърджали 63-годишен водач на „Порше“ навлязъл частично в лявата лента и последвал удар с „Ауди“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. На 12 юли около 15,30 часа в село Бенковски 36-годишен с лек автомобил „Скай“ при излизане от ред на паркирани коли се ударил в дънер. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт. На 13 юли около 14,30 часа в района на село Кирково 31-годишен водач на „Сеат“ блъснал движещ се пред него лек автомобил „Тойота“. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП.

    Преди минути от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали съобщиха за Кърджали бг вести,че движението по главния път за ГКПП "Маказа-Нимфея" в района на село Загорско е възстановено.Приключил е огледа на мястото на катастрофата.

    Кърджали бг вести

    Снимки:еТВ

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини