Тежка катастрофа до КПП „Чилик”,трима души пострадаха

Тежка катастрофа стана преди минути в близост до КПП”Чилик”.Пострадали са трима души.Екипи на полицията и на Центъра за спешна медицинска помощ от Кърджали са на място.Пострадалите се обработват на място за да бъдат транспортирани до здравно заведение.Причините за инцидента се изясняват,споделят очевидци на мястото на катастрофата.

 Кърджали бг вести научи,че пострадалите са двама мъже и една жена.Жената и единият мъж са по-леко пострадали.

Междувременно от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали излязоха със следното прессъобщение:

Временна организация на движението е създадена на главния път за ГКПП „Маказа“ заради пътнотранспортно произшествие след разклона за село Патица към Кърджали. Сигнал за катастрофата е подаден в 13,10 часа. По първоначални данни произшествието е с три автомобила, трима са пострадали. На място са полицейски екипи и на РСПБЗН-Кърджали. Огнеборците помагат за изваждане на пострадал от автомобил. Движението се отклонява от село Черноочене през село Стремци към Кърджали и в другата посока от Кърджали през село Чилик и село Черна скала. Екипи на Пътна полиция регулират трафика. Започва оглед на мястото на произшествието.

В късните часове на следобеда от МВР съобщиха:

Отворен за движение е главният път от село Черноочене към Кърджали. Приключи огледът на мястото на пътнотранспортното произшествие след разклона за село Патица. Образувано е досъдебно производство.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини