„We Will Rock You“ звучи в първия тийзър на филма „F1“ с Brad Pitt

Brad Pitt застава зад волана на болид от Formula 1 в своя най-нов филм, озаглавен „F1“. Суперзвездата влиза в ролята на бивш пилот, който отдавна се е пенсионирал след тежка катастрофа, но се завръща, за да помогне на млад талант. Двамата заедно ще се изправят срещу най-добрите състезатели в най-елитния автомобилен шампионат. В актьорския състав изпъква и Javier Bardem. Зад кормилото на лената пък стои режисьорът Joseph Kosinski, който с „Топ Гън: Маверик“ ни показа, че знае точно как да снима високооктанов екшън.

Голяма част от филма е заснета по време на миналогодишното Гран при на Великобритания и включва съвременните звезди в спорта като Lewis Hamilton - има участие в създаването и като копродуцент, Max Verstappen и Carlos Sainz.

Вижте първия тийзър на „F1“, в който действието се развива на фона на емблематичната „We Will Rock You“ на Queen:

Очакванията за филма са големи не само заради Brad Pitt и Joseph Kosinski. Основен продуцент е легендата Jerry Bruckheimer, който е работил с бюджет от около 140 милиона долара - огромна цифра за лента, представяща автомобилни състезания.

Warner Bros. сключи сделка за разпространение на „F1“ и вече обяви, че премиерата му в кината ще бъде на 25 юни 2025 г. по света и на 27 юни в Северна Америка, като се предвижда и стрийминг през платформата Apple+.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини