Ротари клуб Кърджали с международни контакти зад океана,планира проекти с Монреал

Изображение 1 от 5

    Ротари клуб Кърджали,верен на традицията си да разширява международните си контакти прехвърли мост през океана и установи връзки с ротарианци от Канада.

    На последната среща си редовна среща преди годишната ротация на президенти Ротари клуб Кърджали посрещна гости от Rotary Club East of Montreal, а именно Президента на клуба Пламен Минчев. Четиричленната делегация от Канада бе поздравена от президента Юмер Юсеин и пастпрезидента Севдалин Огнянов.Президентите на клубовете разказаха за добрите практики в техните клубове и реализираните проекти. Обсъди се и възможността за реализирането на обмен. Срещата приключи с размяна на клубни знамена, като всеки член на Ротари клуб Кърджали получи и значка на Монреал.

    Ще припомним,че Ратари клуб Кърджали получи признание за международната си дейност от ръководството на дистрикт 2482 България.По предложение на кърджалийци за добро партньорство бе отличен ротарианеца Шабан Родоплу от Бурса.Той получи специалната награда Посланик на Ротари за съвместни проекти с ротарианците от Кърджали.

    Ротари клуб Кърджали е един от инициаторите на международни тристранни срещи между ротарианци от България,Гърция и Турция.

    Аркан Аптурахман

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини