Нова звездна грижа за косата в Хасково

Косата е подложена на тежки изпитания през зимата. Изтънява, обемът й намалява, лесно се чупи. Трябва да положим грижи, за да върнем нейния блясък.

Именитата хасковска стилистка Даниела Тенчева - Георгиева препоръча революционен продукт на L Oreal, който отскоро завладява фризьорските салони. Новата професионална боя INOA запрати в историята сърбежа, миризмата на амоняк и всички неприятни усещания, съпътстващи боядисването на косата.

Тайната на иновационната технология ODS е в богатото съдържание на различни масла, които засилват действието на цвета и го правят двойно по - устойчив.

Новата формула на безамонячната боя INOA гарантира 100 % покритие на белите и упорити коси.

Тед Гибсън - звезден специалист по красота на известните Анджелина Джоли и Анн Хатауей е един от малкото които имаха шанса да изпробват INOA. Заедно с него един от най- добрите му колористи Джейсън Бейк предлага в салоните на Ню Йорк новата формула, за да покажат реални резултати.

`В продължение на години дамите правеха компромис в името на цвета на косата си. Те имаха неприятни преживявания в салона- миризма, болка... дори и здравето на косата бе повлиявано от амонячните бои за коса. Моята мисия е да осигуря на клиентите си приятно изживяване, и вече то ще е факт, благодарение на новата формула на L`Oreal Professionnel.`, казва Гибсън.

В над 200 салона по цял свят стартира предлагането на INOA.

Доверете се на френската марка, за да промените цвета си и да придадете повече отблясъци, присъединява се към препоръките стилистката Даниела Тенчева - Георгиева. Новият продукт е вече в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини