Поредни успехи за състезателките на „Юнак“

Изображение 1 от 5

    Поредни успехи записаха състезателките на хасковския клуб по гимнастически спортове „Юнак“. Отличията бяха завоювани на Държавното лично-отборно първенство по спортна гимнастика в София.

    От местния клуб участваха в надпреварата в 6 възрастови групи.

    Над всички отново бе Кристин Кръстева. Тя се класира на първо място в многобоя при девойките старша възраст. На отделните уреди тя е втора на прескок и първа на смесена успоредка, греда, земна гимнастика. В същата възраст Сечил Сунай е шеста на прескок и пета на смесена успоредка. Отборно в тази възраст хасковлийки са втори. Освен Кръстева и Сунай в тима бяха включени Михаела Делчева и Радина Димитрова. 

    При младшата възраст отборно „Юнак“ е на пето място, а най-добро класиране в многобоя има Персияна Генева, която е 25-та.

    При момичетата старша възраст Магдалена Михова е 32-ра, а отборно клубът е на 12-о място.

    При младшата възраст Моника Караколева е седма в многобоя от 84 състезателки. В шампионата на уреди тя е първа на прескок, шеста на смесена успоредка, шеста на греда и пета на земна гимнастика. Екатерина Нейчева е осма на смесена успоредка. При жените “Юнак”  бе представен от Виктория Кирякова, която се класира 10-та в многобоя.

    При най-малките КГС „Юнак“ е на 12-о място от 17 отбора.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини