Продължава записването за участие в Риболовния фест „Дяволски мост - 2024“

Продължава записването за участие в поредното издание на Риболовния фест в местността „Дяволския мост“ на река Арда. Заявки за участие се подават в отдел „Образование, култура, спорт и младежки дейности“ към община Ардино или на телефон: 0886 441 092. Крайният срок за записване е 21 юни (петък). Задължителното условие за участниците е да притежават риболовен билет.

Станалият вече традиционен Риболовен фест „Дяволски мост - 2024“ ще се състои на 22 юни (събота) под патронажа на кмета на община Ардино Изет Шабан. Организатори са община Ардино, читалище „Родопска искра 1921“, ЛРС „Бели брези“ и Туристическо дружество „Бели брези“. И през настоящата година културно-спортната проява ще включва: състезание по улов на речна риба, туристически поход от град Ардино до Дяволския мост и фолклорна програма на любителски състави към читалище „Родопска искра“.

Надпреварата по улов на речна риба ще започне в 9:00 часа и ще продължи до 12:00. Рибарите ще бъдат разпределени в три възрастови групи – мъже, жени, юноши и деца до 14 години. За най-добрите въдичари от региона и страната община Ардино ще осигури специални награди. Предвидени са призове за рибарите, уловили най-малка и най-голяма риба, както и за „карък“ на състезанието.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини