Паради: Джоли, долу ръцете от мъжа ми!

Неочаквана ситуация предизвикаха снимките на новия филм "Туристът". В лентата сексапилната актриса Анджелина Джоли и най-желаният мъж на света - Джони Деп, играят любовници. Законната съпруга на Джони обаче бие тревога. 

37-годишната Ванеса Паради е готова на всичко, само и само да разбие комбинацията Деп-Джоли. Майката на две деца настоява съпругът й да се откаже от ролята си. Красавицата се решила на тази стъпка след като й припомнили, че Брад Пит и Анджелина Джоли са се събрали именно след участието си като семейна двойка във филма "Мистър и мисис Смит".

Паради няма намерение да играе хазартно и приканва Деп да се откаже от дуета си с Джоли. Тя е силно обезспокоена и води постоянни преговори със създателите на филма да заменят мъжа й с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо и самия Брад Пит. 

Независимо от ревностните опити на съпругата на Джони Деп да го откопчи от обятията на Джоли, снимките на "Туристът" вървят по план. Актьорите в момента са във Венеция, като Брад Пит е неотлъчно до Джоли.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини