Миро обясни защо не е сред треньорите в „Гласът на България“

Вече стана ясно, че Влади Ампов - Графа ще бъде треньор в новия сезон на „Гласът на България“ и съвсем естествено се появи въпросът: „Защо Миро е аут от шоуто“. Версиите са, че Графа е подлял вода на колегата си и едва ли не е по-добър от него.

Това много ядоса Миро, който реши да внесе яснота и да каже цялата истина. За първи път си позволи да коментира подробности от договорните му отношения с bTV и защо не са се разбрали да работят заедно и по този 11 сезон.

„Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в „Гласът на България“, за да дам добър тон. Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с bTV да е ексклузивно и само за отминалия 10-и юбилеен сезон на „Гласът на България“.

Т.е имахме бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат „Гласът“ в България, с което ангажиментът ми към медията приключи.
Добре е също така да добавя, че bTV инициираха разговори за предоговаряне на условията за новия 11 сезон. Предложението, които bTV ми отправи не ме устройваше- контрапредложението ни пък не устройваше тях. Честен бизнес. Това е.

С топли чувства към целия екип на bTV и на Гласът се надявам да съм бил изчерпателен, без да съм засегнал достойнството на някой“, заяви Миро в кратко видео.

Източник: fakti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини