Hypnotic издадоха нова модерна версия на Карл Дженкинс

ХИПНОТИК са една от най-успешните и популярни струнни формации у нас.

Модерен и мащабен звук. Усещане извън рамката, внушително и космополитно - думите са точно в целта, визирайки новия сингъл на чаровните момичета от HYPNOTIC.

Легендарната композиция на Карл Дженкинс “Palladio” намира своята модерна версия, между класиката и попа. Създадена от вдъхновителя на HYPNOTIC Мария Новева, хитмейкъра Светлин Къслев, миксинг инженера Димитър Ганчев-Майт и Дейв Кътч от емблематичното Mastering Palace Studio в Ню Йорк “Palladio” дава силна заявка за пристрастяващ хит.

„Palladio” е нещо по-различно от всичко, което сме правили до момента. Дори мога да кажа, че това е ново лице за музиката на HYPNOTIC", разказва Мария Новева. "Още като чух финалния мастер от Дейв, не можех да спра да го слушам. Знаех, че „Palladio“ ще има успех, но признавам, че обратната връзка от публиката наистина ни изненада и надмина очакванията ни“.

Wow ефектът избухва с предпремиерното изпълнение на живо от HYPNOTIC на „Palladio”. Магията се случва по време на последния концерт на великолепните Bond в България. Световноизвестният квартет избира за своя музикална подкрепа в София поп дивите на класическата кросоувър сцена и заедно с публиката бурно аплодира момичетата от HYPNOTIC на сцената.

HYPNOTIC e една от най-иновативните и вдъхновяващи групи на българската музикална сцена. Основана през 2007 г. от Мария Новева и до днес най-популярната и обичана струнна формация у нас, обединява света на класиката и поп музиката в съвременен кросоувър стил без аналог в България.

Представяйки и развивайки класическия кросоувър жанр, HYPNOTIC скъсяват разстоянието между класиката и популярната музика, така че класическата музика достига до все повече хора и намира път и към по-младата аудитория.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини