Софиянец с Пежо е виновен за катастрофата с две коли и тир край Хасково

Изображение 1 от 2

    42-годишен софиянец с лек автомобил „Пежо“ е виновен за катастрофата с две коли и тир, станала вчера на околовръстния път край Хасково, при който пострада водач. Това става ясно от информационния бюлетин на Областната дирекция на МВР в Хасково.

    Вчера в 12:10 часа на околовръстния път на града, столичанинът е управлявал „Пежо“ и е предприел маневра неправилно изпреварване при забраняваща пътна маркировка, при която е навлязъл в насрещната лента за движение и е отнел предимството на насрещно движещ се „Фолксваген“, управляван от 53-годишен софиянец. По-възрастният от своя страна излиза вляво от платното и се удря във влекач „Мерцедес“ с водач 50-годишен от кърджалийското село Гъсково, след което преминава в дясната лента и ударя „Рено“, шофирано от 63-годишен от София.

    Пострадал е водачът на „Фолксвагена“, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Пробите на водачите са отрицателни. Съставен е акт на водача на „Пежото“, който след катастрофата не беше останал на мястото на произшествието.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини