"Здравей, България" каза чао на Милен

Свалиха Милен Цветков от екрана на сутрешния блок на Нова телевизия. Той няма да води "Здравей, България" още от утре, стана ясно днес.

Още промени в сутрешното предаване ще има в средата на февруари. Това обаче не означавало, че стане "по-лек" и няма да има политика, научи АСН от Нова телевизия.

С Милен в момента се работело по друг проект и той отново щял да е на екран. А Лора Крумова нямало да остане самотна като водещ. До средата на февруари щяло да има нов водещ на мястото на Цветков. 

Изваждането на Милен Цветков е "програмно решение", обясниха от Нова тв.

Милен Цветков засега само потвърждава информацията, без да коментира и отказва подробности.

Твърди се, че от Нова са предложили на водещия да се върне предаването му "Часът на Милен Цветков". Но засега той обмислял варианта и дали изобщо да остане в Нова.

През 2000 г. предаването "Здравей, България" стартира именно с водещ Милен Цветков. След това той за кратко мина през вечерните новини, а после напусна не само Нова тв, но и медиите изобщо.

Милен се завърна пак в същата телевизия с "Часът..." А само преди година - на 19 януари 2009 г., излезе пак като водещ на сутрешния блок заедно с Лора Крумова, след като предишният й екранен другар Георги Коритаров напусна със скандал.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини