Пит и Джоли не се разделят

Слуховете за предстояща раздяла между Брад Пит и Анджелина Джоли не отговарят на истината, твърдят мнозина приятели на двойката, цитирани от сп. "Пийпъл и в. "Дейли телеграф", предаде БТА.

"Всичко е наред между тях", отсича един източник. Друг казва, че съобщенията за разрив между родителите на 6 деца, за пръв път публикувани от британския таблоид "Нюз ъв дъ уърлд" през уикенда, са "изцяло неверни". Трети запознат с 5-годишната връзка на двете звезди сподели пред сайта TMZ.com, че слуховете са "лъжи и безсмислици". 

През последните седмици двамата са изпълнявали натоварения си график, който включва снимки във филми, семейни излизания, благотворителна дейност. Неколцина близки приятели заявяват, че не са забелязали нищо необичайно. В първите дни на Новата година 46-годишният Пит и 34-годишната Анджелина вечеряли сами във френския ресторант "Льо Перигор" в Манхатън. "Личеше си, че искат да са сами", отбелязва един от приятелите. Двамата заминали за Лос Анджелис, за да работят над предстоящите си филми: "Туристът" - за Джоли, където тя си партнира с Джони Деп, и "Lost City of Z." - за Пит.

"Пийпъл" твърди също, че Джоли и Пит не са подписвали никакъв договор за съвместно попечителство над шестте им деца в случай, че се разделят, както писа "Нюз ъв дъ уърлд".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини