Благотворителна футболна среща в Ардино събра средства за лечението на малкия Мурад

Изображение 1 от 3


    На 21-ви октомври на стадион „Юнак“, гр. Ардино футболните отбори на ФК Ардино 2021 и ФК Акумолатори 16 организираха благотворителна футболна среща в подкрепа на малкия Мурад. В инициатива се включиха и доброволците на БМЧК от клуб „От сърце“. Всички успяха да докажат за пореден път, че заедно сме по-силни и успяха да съберат сумата от 2484 лв. и 100 евро.
    Мащабна кампания в община Ардино за набиране на средства предприеха социални грижи, институции и граждани в Ардино, за седемгодишното дете от с. Червена скара, което от дълго време е на болнично лечение без подобрение и баща му търси възможност за диагностициране и лечение в чужбина.
    Мурад от с. Червена скала от дълго време е на болнично лечение без подобрение и баща му вече търси възможности за лечение в Турция (когато стане ясно къде ще се лекува и колко ще струва ще го публикуваме отново) и има нужда отново от нашата подкрепа за тази надежда. Освен чрез дарения на обявената от Леман Кочева банкова сметка на бащата: Гюрсел Мюмюнали Мехмед IBAN: BG91STSA93000030290097 BIC:STSABGSF може да се включите в стартиралата благотворителна кампания и чрез кутиите за дарения, които ще бъдат поставени в търговските обекти в община Ардино. Очакваме вашето участие в благотворителните инициативи, които ще обявим и реализираме всички заедно: младежите от БЧК, ЦОП, ЖД към ДПС, Общинска администрация и всички, които желаят да се включат.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини