Ерол Мюмюн при регистрацията на ДПС в ОИК:Заедно да надградим Кърджали!

Изображение 1 от 5

    Заедно да надградим Кърджали! Към просперитет! Това ще е мотото на предизборната ми кампания за местните избори в община Кърджали. ДПС е партията,която най-добре познава проблемите на хората в града и селата. За мен е чест ,че съм кандидат за кмет. Това заяви при регистрацията му за градоначалник Ерол Мюмюн.

     Ще бъда неразделна част от кампанията за местните избори в Кърджали. Ще бъда неотлъчно до Ерол Мюмюн. Той ще даде тласък за развитието на Кърджали, каза от своя страна кметът и зам.-председател на ДПС доц.д-р инж.Хасан Азис. По време на внасянето на документите в Общинската избирателна комисия градоначалникът отбеляза важен знак на съдбата.Регистрацията бе точно в 12,10 часа. Превърнато в дата от календара,това е 12 октомври,Денят на българската община.Това е знак,че отново отговорността за управлението на Община Кърджали ще бъде на ДПС,подчерта Хасан Азис.

     Документите за регистрацията на кмет и листа за съветници бяха връчени от областният председател Ресми Мурад на председателката на ОИК Юркюш Ахмед. Той изрази увереност, че предизборната кампания ще бъде доведена до успешен край. Ще надградим направеното. В листата от 41 души има знакови лица, както с опит, така и с потенциал. Застъпени са и дамите,каза още Ресми Мурад. Той подари баклава за екипа на ОИК. Имаме поговорка „Сладко да ядем,сладко да думаме“ каза още Ресми Мурад.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини