Брад и Анджелина решиха да се разделят, защото иначе ще полудеят

Брад Пит и Анджелина Джоли най-после решиха всеки да тръгне по своя път след серия жестоки разправии по време на коледните празници, обяви британския таблоид Now Magazine.

Досега двамата планираха да останат заедно предимно заради децата, но изданието съобщва, че звездите вече са наели адвокати, на които вероятно ще им трябва доста време, за да оформят законово раздялата.

В последните седмици звездното семейство е в дома си в Ню Йорк, където Анджелина снима наново някои сцени от филма си Salt.

И докато повечето семейства използват коледните празници, за да се съберат заедно, това на Джоли и Пит било разтърсено от множество скандали.

"И на двамата им е тежко, че се стигна до тук, но повече не могат да издържат. Решиха да се разделят, за да не полудеят. Ако сега не се разделят, Бог знае какво може да стане", заявява източникът на Now Magazine.

"Брад все повече се отдалечава, а Анджелина осъзнава, че не може да го задържи. Тя се чувства така, все едно са й стъпкали сърцето. Няма да е лесно да се сложи край на връзката им. Богатството им се изчислява на 150 млн. долара, а имат и 6 деца. Вероятно това ще бъде най-грандиозната раздяла в Холивуд", допълва източникът.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини