Разсеяна шофьорка пресече пътя на линейка с пусната сигнализация за спешен случай

    Разсеяна водачка пресече пътя на линейка с пуснати звукова и светлинна сигнализация заради спешен случай. Катастрофата стана около 13 часа днес на бул.„Раковски“ в Хасково. Свидетели на сблъсъка разказаха, че кола Тойота, която се е движела в посока към центъра, с хасковска регистрация, не е дала път на специализирания автомобил.

    Шофьорката на колата посочи, че е чула звуковата сигнализация, но не е видяла линейката. Шофьорът на линейката обясни, че лекият автомобил, с който е станал сблъсъка, е бил втора поредна кола. Първата кола на кръстовището е била спряла, водачката на Тойота-та я е заобиколила и пресякла пътя им. Линейката се е движела скоростно, тъй като екипът в нея е пътувал по сигнал за спешен случай за жена с прорязан от косачка крак и сериозна кръвозагуба.

    При катастрофата няма сериозно пострадали. Лекарката от спешния автомобил е ударила леко коленете си и куцаше, но отиде до леката кола, за да успокои шофьорката и спътничката й и да премери кръвното на двете видимо много притеснени жени.

    През това време адреса по спешност беше поет от друг екип медици.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини