Биатлонист предоставя стартовите си номера на търг за пострадали от пожар в Чепеларе

Биатлонистът Антон Синапов организира търг с продажба на състезателни номера в помощ на пострадали от пожар в родния му град Чепеларе. 29-годишният спортист предоставя 10 състезателни номера от стартовете си за сезон 2022/2023 г., за да бъдат продадени благотворително. Състезателните номера се продават със стартова цена от 100 лева, а наддаването продължава до 19-ти април. Търгът е в профила на Синапов - Toni Sinapov във Фейсбук.

"Целта е да помогнем на хората, засегнати от пожара. Там живеят 14 човека в шест апартамента. Освен, че са останали без дом, огънят им е унищожил всичко", обясни Антон. Той е участник на зимните олимпийски игри във Пьонгчанг през 2018 г. и е печелил множество награди от състезания по света.

Преди няколко години Синапов по подобен начин събра на две разпродажби на свои състезателни номера с подписи на известни биатлонисти сума от 6000 лв., за да помогне  на спортния клуб "Рожен Чепеларе-2016".

"Всеки който иска да помогне в събирането на средства за пострадалите семейства от пожара (но не иска да се включи в търга за “състезателен номер”)  може да го направи и по банкова сметка", призовава биатлонистът.

Банка ДСК
IBAN BG82STSA93000029793037
BIC STSABGSF
НИКОЛА ИВАНОВ БОЧУКОВ

източник:Марица 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини