Търсят медиатор и общ работник в училища, не избраха старши експерт в РУО-Хасково

Две свободни работни места са обявени в училища в Хасковска област, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в областния град. 

Едното е за общ работник в ОУ „Св. Иван Рилски“ в Хасково. Документи за кандидатстване се приемат до 22 март 2023 г. Избраният кандидат ще бъде назначен за неопределено време на пълен работен ден.

Другото място е за медиатор в ОУ „Васил Левски“ в хасковското село Книжовник. Изисква се средно образование. Документи за кандидатстване се приемат до 20 март 2023 г. Избраният кандидат ще бъде назначен за определен срок на пълно работно време.

Конкурсната процедура за длъжността „старши експерт по организация на средното образование“ в отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“ в РУО-Хасково е приключила без класиране, тъй като явилият се кандидат не се е представил успешно.

В хасковското бюро по труда има обявени места за хора с висше образование за логопед на 4 часа, ръководител на постановъчна дейност и за лекар. За хора с основно и средно образование места има за 20 шофьори на товарен автомобил за международни превози, 10 производители на изделия от кожа, 20 оператори за производство на автомобилни компоненти, оператор на универсален струг, продавачи в хранителни магазини, както на климатици и интериорни врати, сервитьори, бармани, салатиер, работници в кухня, готвачи, чистач-хигиенисти, асистент в офис, лаборант, газокаристи, шофьор на автобус, рецепционист в хотел и двама оперативни счетоводители. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини