Вижте ги добре! Това са хората, които върнаха хартиената бюлетина и се опитват да се гаврят с нас

Дванайсет депутати от партиите на статуквото: ГЕРБ, БСП и ДПС вчера вечерта се опитаха за пореден път да се изгаврят с народа и да подменят българската действителност, като върнат хартиената бюлетина.

В правна комисия на НС представителите на "хартиената коалиция" гласуваха в името на това не в България да има възможност за провеждането на честни и прозрачни избори, а корупцията, лицемерието и фалшификациите да продължат да тържествуват.

Поименно това са представители от следните политически партии. Шестима от ГЕРБ-СДС: Анна Александрова, Радомир Чолаков, Рая Назарян, Бранимир Балачев, Марин Маринов, Ралица Ангелова; двама от БСП: Мая Димитрова, Смиляна Кръстева; четирима от ДПС: Хамид Хамид, Цветан Енчев, Гюнер Ахмед, Ертен Анисова.

Общинския съветник от Столичния общински съвет Борис Бонев публикува във Фейсбук профила на "Спаси София" имената и лицата на членовете на правната комисия, които вчера гласуваха:

"Аз съм един анонимник от общо 240. В Парламента съм, за да гласувам безмозъчно за това, което партийния лидер ми нареди"... Сигурно това си мислят 12-тимата депутати от ГЕРБ, БСП и ДПС, които в правна комисия се гавриха с Изборния кодекс.

Аз обаче смятам, че имената и лицата им трябва да се знаят. Вижте ги! Запомнете ги! Потърсете им отговорност! Защото гаврата с изборите е гавра с нас самите. Ще им го позволим ли?

Източник: frognews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини