Гледка възстава срещу товарния транспорт по улица "Димитър Маджаров"

Над 70 души от квартал „Гледка“ , живущи на ул. „Димитър Маджаров“  са изпратили подписка до общинския съветник Георги Кючуков. В нея те се жалват от разрешеното там преминаване на тежкотоварни превозни средства, в резултат на което  по думите им къщите им се напукват.

Засегнатите граждани обясняват, че зидовете се тресат, а шумът през цялото денонощие е неописуем.  В писмото е описано и притеснентои и за децата и най-възрастните жители, които трудно пресичат улицата без подкрепа.

Разтревожен от проблема, общинският съветник Георги Кючуков незабавно е отправил питане до на община Кърджали, в което настоява да се направи оглед от специалисти и да се вземат незабавни мерки.

 БНР Радио Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    1 0
    17:07, 17 окт 2022
    Шума е бич, подкрепа на кв. Гледка. До кога всяка сутрин рано рано в 6.00ч в делнични и празнични дни ще ни събуждат мелодии и камбанен звън дан, дан. И нататък 7.00 ч вкл. 22.00 ч 10 пъти дан дан.....
  • 2
    Ча
    Частник
    1 0
    21:54, 17 окт 2022
    Кючуков,кога ще се включиш в нормалния бизнес като нас-закупен имот, чужд имот под наем на пазарни цени, не като теб приватизирана част от партиен клуб общински имот? Къде ти е морала?
  • 3
    Юр
    юрист
    0 0
    08:42, 18 окт 2022
    Има Закон за ограничаване на шума, а за остатъците от комунягите има държавен архив и исторически музей!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини