Арда измъкна точка при гостуването си на Лудогорец

АРДА и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в среща от 11-ти кръг на efbetЛИГА играна на стадиона в Разград. Още с първата си атака домакините успяха да се разпишат и открият резултата, чрез Матиас Тисера. Играчите на Александър Тунчев не се стъписаха и продължиха да играят като равен с равен. Домакините отправиха няколко опасни удара към Анатолий Господинов, но стражът на АРДА бе винаги на правилното място. В 28-ата минута Александър Георгиев центрира към Тетах, топката рикушира в тялото на Терзиев и влезна във вратата на Лудогорец. До края на първото полувреме и двата отбора имаха възможности, но резултатът остана непроменен.
След почивката действията и на двата отбора на терена бяха доста активни, а положенията се редуваха и пред двете врати.  В 56-ата  минута Ел Мами Тетах имаше отлична възможност да изведе АРДА напред в резултата, но стража на домакините успя да избие опасния удар. Малко по-късно Терзиев имаше отлична възможност, но Иван Коконов успя да избие топката. До края на второто полувреме главният съдия отмени две попадения на домакините, но и в двата случая след намесета на VAR  се видя, че решенията са били правилни. В самия край на срещата реферът показа пресилен втори жълт и съответно червен картон на Джунейт Али, и АРДА остана с човек по-малко. В крайна сметка двата отбора не се победиха и срещата завърши 1:1. Лъчезар Котев бе избран за играя на мача според зрителите на Диема спорт.

В класирането АРДА  има 17 точки и заема 9-то място в класирането. Сега следва почивка за мачове на националните отбори, а следващият мач на АРДА  е на 29 септември като домакин на Хебър.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
 1. Анатолий Господинов, 2. Джунейт Али  , 3. Умар Сако, 4. Милен Стоев, 11. Александър Георгиев (46   20.Деян Лозев  ), 17. Иван Коконов (к), 18. Ласана Н`Диайе, 24. Алекс Петков, 26. Ел Мами Тетах, 80. Лъчезар Котев  , 97. Жозе Жуниор
Резерви: 36. Васил Симеонов, 9. Тонислав Йорданов, 10. Светослав Ковачев, 20. Деян Лозев, 33. Иван Тилев, 70. Христо Иванов, 77. Илия Юруков
Треньор: Александър Тунчев

арда

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини