Георги Георгиев влиза от Хасково, ако бъде избран за депутат на „Възраждане“

Депутатът в предходното народно събрание от Кърджали на „Възраждане“ Георги Георгиев, който сега е водач на листата, освен там и за региона на Хасково, ще избере да е представител на 29 МИР в 48-мия Парламент, ако партията вземе мандати и в двата региона. Това обяви на пресконференция днес лидерът на партията Костадин Костадинов.

Георги Георгиев е родом от Хасково, по професия е инженер-химик. На предходните предсрочни парламентарни избори беше в листата за Хасково на второ място, но в региона партията не успя да вземе мандат. Георгиев поведе листата в съседния регион, тъй като съпругата му е родом от Кърджали. Именно с мандат от там той влезе в Народното събрание.

„Сега в Кърджали имаме на второ място силен местен кандидат, така че разчитаме на мандат там и на човек от региона“, посочи Костадинов в Хасково.

Листата на „Възраждане“ в 29 МИР-Хасково е вече готова, тя е 16-членна. В нея основно има хора от силните общински партийни структури в областта-Хасково, Димитровград, Харманли и Маджарово.

Скоро е била учредена общинска структура в Тополовград, а днес следобед ще се случи учредяването и на такава в Свиленград, съобщи Георги Георгиев.

Относно предстоящите избори за Парламент на 2-ри октомври, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира, че генералната цел на формацията е да управлява България след вота. Не заради простата и елементарна власт, а защото няма друга политическа сила в България, която да разреши екзистенциалните въпроси на дневен ред в страната, аргументира се той. Като най-пареща тема Костадинов отбеляза газовата криза, която, по думите му е, на път да се превърне в „газова заплаха“ не само за България, но и за Европа.

Той е категоричен, че решението на газовата криза минава пред нормализиране на отношенията с Русия и това „Възраждане“ може да го направи като управляваща сила. В противен случай българската икономика, може да бъде поставена на смъртен одър, подчерта Костадин Костадинов. Друга важна стъпка, от която страната ни има нужда в момента, е незабавното прекратяване на плана за въвеждането на еврото у нас, който би означавал смърт за икономиката ни.

В Хасково той категорично заяви, че в момента алтернативите за България са две: или „Възраждане“, или пълна разруха за страната.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ее
    еееееее
    57 -18
    16:06, 24 авг 2022
    Престанете да ни занимавате с тези ИДИОТИ
    • ..
      ..
      18 -4
      16:44, 24 авг 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Аз съм почитател на ония които не се къпят.Щях да се къпя в неделя но водата спря ако спре и другата неделя ще направя втори месец от как не съм се къпал сериозно.Хубаво че снощи валя та си насапунисах под мишниците и патката в движение иначе като влезех в кварталния магазин бабките веднага получаваха клинична картина на коровирус.Моля Ви Коцето го знам искам да видя на бог Ицо Христозий кандидата за дупетат в град Хасково.Надявам се да е ония кръглия баскетболист Иво Мирчев който от ядене на скакалци заформил кръшно манекенско тяло.Но него винаги го избират от Бургас защото лятото замествал шамандурите в морето.Или Годзилата Ерато ще чете любовни знамения на своите симпатизанти.Ще разправя за любовния живот на скунксовете и ще мечтая за аромата на Живанши който се носи от тях.Абе Коцето е пич има си вила и дърва за зимата пък Вие си нямате газ.И все пак ми липсва Волен
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини