Издирват 19-годишен гамен, пръска наред с лютив спрей в кърджалийски кръчми

19-годишен, извършил хулигански действия пред нощен клуб, се издирва от полицията. Около 4,30 часа тази сутрин младежът напръскал със спрей и нанесъл удар в лицето на 34-годишен. Извършителят на хулиганството избягал и се издирва от полицията. Това е втори случай със същия извършител, който на 22 май през нощта, пред същия клуб, напръскал със спрей в лицето 32-годишен. В РУ-Кърджали е образувана проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Полицейски служители от РУ-Кърджали са разкрили кражба на телефон от здравно заведение. Кражбата била извършена вчера в интервала между 9 часа и 10 часа. След подадения сигнал и организирани издирвателни действия полицаи стигнали до 38-годишна жена, съпричастна към случая. Проверката за деянието се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали.

51-годишен баща не изплатил издръжки на малолетното си дете, определени с влязло в сила съдебно решение. Натрупаният дълг към момента надхвърлил 2000 лв. По случая в РУ-Кърджали е започната проверка от сектор „Охранителна полиция“, възложена с постановление на Районната прокуратура.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини