Даниел Митов: Борисов е обискиран по нощите с гестаповски методи

Бившият премиер е обискиран по нощите с гестаповски методи. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в ефира на БНТ. Митов е един от членовете на партията, събрали се пред къщата на лидера на партията и бивш премиер на страната Бойко Борисов, докато в нея тече специализирана операция. По информация на МВР Борисов е задържан. 

„Процесуално очевидно има големи проблеми с цялата тази акция“, смята Митов. По думите му адвокатът на Борисов – Менко Менков, дълго не е бил допускан от органите на реда да влезе вътре. „МВР действа като пред 1944 г. Комунистическата власт, която дойде със съставянето на тази коалиция, върши това, които са вършили техните предци“, каза още Даниел Митов. 

Той определи случващото се като „кризисен пиар на правителството“. „Хляб и зрелища. Тъй като хлябът е скъп, зрелищата са очевидно безплатни. Последствията за правителството ще са сериозни“, посочи още зам.-председателят на ГЕРБ. 

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    антимишок
    0 -1
    05:21, 18 мар 2022
    Всеки арест на ********* се нарича "гестаповски метод".Тия генетично увредени същества,съратници на ******* да не мислят че държат Бог за шлифера?!
  • 2
    Ан
    антимишок
    0 -1
    05:26, 18 мар 2022
    Браво бе,цензурирате "галеното" име на членовете на пария ГЕРБ и едно название на плодов зеленчук,братовчедка на Динята!

Още новини

Последни новини