Спортист удари ЦСКА при дебюта на Платини и Манчев

Спортист Своге победи ЦСКА в контролна срещу между двата тима пред близо 600 зрители. „Шоколадите” постигнаха успех с 1:0 в мача, в който дебют с червената фланелка направиха Мишел Платини и Николай Манчев.

Единственото попадение в срещата падна в 90-та минута дело на Петър Василев.

Срещата започна по-късно от първоначално обявения час. По всичко личи, че стадионът в Своге е почти готов да посрещне Лицензионната комисия на БФС. Капацитетът на съоръжението е 2500 седящи места и 500 места за гостите.

Като титуляр за ЦСКА започна привлечения от Черноморец Бургас Мишел Платини. Той остана на терена 45 минути и на полувреме бе заменен. В началото на втората част пък в игра се появи Николай Манчев (дошъл от Ботев Пд), който до този момент отлагаше дебюта си заради проблеми с връзките на дясното коляно.

На няколко пъти през първото полувреме Тодор Тимонов имаше възможност да открие резултата в полза на ЦСКА, но стражът на домакините спаси. В 29-та минута пък най-доброто положение за новака в А група изпусна Петър Шопов, който изведен сам срещу Ивайло Петров не успя да преодолее вратаря и последният изби. При 0:0 завършиха и първите 45 минути.

През втората част на стадиона в Своге пристигнаха шефовете на „армейците” Иво Иванов и Димитър Борисов.

В 77-та минута играещият под наем в Спортист играч на Левски Мартин Димов получи два бързи жълти картона и съответно червен за реплики към съдията и трябваше да напусне терена.

В 90-та минута падна и единственото попадение в срещата. След центриране от корнер и последвало меле, Василев се оказа най-съобразителен и от воле вкара победното попадение за Своге.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини