Има задържани за атентата в Разлог

Има задържани лица, заподозрени за взрива в Разлог, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред bTV. Все още продължават оперативноследствените действия, отбеляза той, но не спомена имена на задържаните.

При взрива загинаха млада жена, съпруга на местния бизнесмен Явор Мандраджиев, и петгодишното им дете. При взрива пострада и второто им момченце. Все още не е ясно как е завършила операцията му, направена през нощта.

Двегодишното момченце беше прието в противошоковата зала на Детската секция на "Пирогов". В прегледа му се включиха всички дежурни специалисти - хирург, неврохирург, травматолог. Състоянието му е стабилно и опасност за живота му няма.

Бащата, който не пострада при взрива в гаража на семейството, все още не е направил изявление за медиите. Предполага се, че е под засилена охрана. Всички хора от неговото обкръжение бяха извикани за справка в районното управление на полицията в Разлог с мотива, че така ще се избегне напрежение в подземния свят. 

Според министър Цветанов "нелицеприятно" е общественото мнение, че няма държава и това е видно в действията на МВР. Министерството ще работи усърдно срещу тези, които подкрепят престъпността, както и порочните практики в рамките на МВР, каза още той.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини