Тираджия извадил разпечатка на телефонните разговори на бившата си жена, тя го съди

Районният съд в Девин ще гледа дело за незаконно събиране и използване на информация.В случая става въпрос за незаконна разпечатка на разговорите на телефон на жена, която бившият й вече съпруг поискал и получил от офис на мобилен оператор.

53- годишният родопчанин е от доспатско село и е международен шофьор. На 2 април 2019 г. той отишъл в офис на мобилен оператор и поискал от името на жена си детайлна разпечатка на разговорите за 6 месеца назад. От офиса му позволили и мъжът се подписал на няколко места от името на жена си, че тя е поискала информацията.

Жената е от сатовчанско село. Разбрала, че някой е искал разпечатка на телефонните й разговори месец по-късно, на 7 май, и подала жалба. Двамата били в този момент в процес на развод.

Делото за незаконния интерес на бившият й съпруг е заведено по чл. 309, ал. 1 от НК, според който го грози от 1 до 6 години лишаване от свобода. Бившите половинки, обаче, са склонили на споразумение.

Не е ясно ще бъде ли съден служителят в офиса на мобилния оператор за това, че незаконно е предоставил данните, с ясното съзнание, че прави нарушение.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fg
    fgh
    0 0
    10:28, 28 сеп 2021
    Класика в жанра , мъжът е тираджия а жената я сърби.
Последни новини