Доган работил 15 дни за 4 години. Бомба разкъса майка и дете

„24 часа": Доган работил 15 дни за 4 години

 От 4 години Ахмед Доган е работил 15 дни на своето основно работно място - българският парламент. Лидерът на ДПС е рекордьор по отсъствия за целия мандат на 40-ото народно събрание. То се е събирало общо 558 пъти, а Сокола има 543 неизвинени отсъствия. За тях той е глобен с 43 743 лв. Депутатът Ахмед Доган води класацията и по неизвинени за първия месец от работата на новия парламент.

 „Труд": ГЕРБ дава заден ход за горите

ГЕРБ дава заден ход за горите, стана ясно вчера на първото работно заседание на парламентарната комисия по земеделие и гори.

Тоталната забрана за промени на предназначението на заменените гори с цел строителство за частни лица ще важи до приемането на нов закон. Той ще допуска да се строи, но при определени условия. Забраната не важи за общините.Депутатите приеха това с 14 гласа "за", нито един "против" и трима "въздържали се" - от ДПС.

„Сега": В ГЕРБ предпочетоха инвеститорите пред горите

Обещанията на ГЕРБ да спаси част от заменените гори, като спре строежите в тях, започнаха да се пропукват. Парламентарната комисия по земеделие гласува вчера извънредно решение, с което се спира изключването на такива масиви от горския фонд, но само временно.

 „Стандарт": Върнаха рейнджър от оня свят

Двама наши хирурзи направиха чудо в Афганистан. Д-р Иван Шопов и д-р Георги Кесов върнаха от оня свят американски войник с 97% изгаряния.

Шансът за успех при подобни случаи е един на милион, твърдят медици. "Войникът пострадал при взрив. Когато го докараха, сякаш беше минал през грил.

 „Монитор": Бомба разкъса майка и дете

Мощна бомба разкъса вчера съпругата и 5-годишния син на разложкия бизнесмен Явор Мандраджиев.

Адската машина избухнала в 8.05 ч. точно в момента, когато 29-годишната Снежана отворила вратата на гаражната клетка до блока, в който живее с мъжа и невръстните си синове.

Дошлата минути по-късно линейка откарала семейството в болница. По-голямото момче Алекс и майката обаче издъхнали. Цял ден вчера лекарите се бореха за живота на 2-годишния Кристиян. При първа възможност ще го транспортираме в "Пирогов", но в момента малкият е с тежки поражения на лицето и на дясната предмишница, обясниха от болницата в Разлог.

„Дума": Срещу войната на пътя по холандски модел

Шофьорите нарушители ще трябва първо да си платят глобата, а след това ще могат да я обжалват. Тази практика, която успешно е въведена в Холандия и Франция, може да залегне и в бъдещия Закон за пътищата у нас. Това обяви вчера вътрешният министър Цветан Цветанов. Той представи обширен анализ, изготвен по поръчка на МВР от холандски експерти.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини