Четири катастрофи за ден

57-годишен водач пострадал леко при едно от четирите пътни произшествия вчера на територията на областта. Той се движил със „Ситроен“ по пътя от Момчилград за Крумовград, на завой загубил контрол над управлението и колата се преобърнала на пътното платно. Водачът бил прегледан на място от екип на Филиала на спешна помощ в Момчилград. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Екип на пожарната служба в Момчилград обезопасил катастрофиралата кола и почистил мястото на произшествието.

42-годишен водач на товарен „Форд“ ударил паркиран автомобил „Ауди“, който се задвижил и блъснал паркиран „Фолксваген“. Произшествието станало вчера в областния град. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

По пътя от село Бенковски за Златоград 27-годишен водач на „БМВ“ се блъснал в товарен „Мерцедес“, след което лекият автомобил се ударил в ограда.

На кръстовище в Кърджали се блъснали „Мазда“ и „Алфа Ромео“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Произшествията са обработени по административен ред с актове по ЗДвП.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини