Бюджетът на червено с 380 млн. през юни. Преглед на националния печат

Новинар": Забраниха наполовина политическото номадство

Независимите народни представители ще могат да се присъединяват към други групи в парламента. Това решиха депутатите от временната комисия за правилника на Народното събрание. Люспите в парламента обаче няма да могат да създават собствени парламентарни групи. Така от ГЕРБ изпълниха наполовина заканата си да ликвидират прескачането на депутати от група в група.

Труд": Борисов казва кабинета си в четвъртък

Новият премиер съобщи имената на още 2 министри от бъдещия кабинет. Това са Маргарита Попова (правосъдие) и Николай Младенов (отбрана). Пълния списък ще бъде оповестен по-късно тази седмица.

Борисов се оправда за „издадените" по-рано имена с желанието да пресече всички спекулации.

Стандарт": Бюджетът на червено с 380 млн. през юни

Бюджетът през юни е на червено с 380 млн. лв., сочат данните на Министерството на финансите. За втори пореден месец разходите на държавната хазна превишават приходите, след като през май бюджетът беше на червено със 120 млн. лв. В резултат бюджетният излишък падна от 675 млн. лв. през април до 173 млн. лв. (0,3% от БВП) в края на юни.

Сега": Георги Кадиев номиниран за кмет на София

Аз съм един от номинираните за кандидат за кмет на София. На пленума на Градския съвет на БСП тази вечер ще се говори за кметските избори и най-вероятно ще се пристъпи към вътрешен избор в градската организация. Още обмислям дали съм готов за такава битка. Това каза Георги Кадиев, член на Националния съвет (НС) на БСП в предаването на БНТ „Денят започва".

Дума": 162 са сградите-убийци в София

Оказва се, че въпреки мерките на Столична община, все още цели 162 опасни гради продължават да дебнат столичани и само щастливата случайност ги е предпазила от повторение на трагедията от 2006, когато, припомня вестникът, сграда на улица „Алабин" погреба под останките си 2 момичета.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини