20-годишна се хвърли от балкона

20-годишно момиче полетя от балкона на жилищна сграда в центъра на Търговище и се самоуби. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в града, цитирани от АСН.

Нещастният инцидент станал около 2,30 часа на 17 юли, когато съсед чул приглушен звук под терасата си и излязъл да види какво става. Тогава с ужас видял безжизненото тяло на съседското момиче Б.В. от 4 етаж да лежи по очи върху плочника.

Мъжът веднага се обадил в полицията. При първоначалния оглед следи по трупа от насилие не са установени. Предполага се, че става дума за самоубийство, уточняват разследващите.

Направената съдебно-медицинска експертиза показала, че момичето е починало от тежки черепно-мозъчни, гръдни травми и масивен вътрешен кръвоизлив, получени от падане от високо.

Според съдебния лекар д-р Владимир Горанов преди тялото да се приземи на тротоара, се ударило в сателитна чиния. Той обясни още, че след падането Б.В. е била още жива за около 10-15 минути, но фаталният край е бил неизбежен.

Според близките й момичето не е имало психични отклонения, живеело е с брат си в апартамента на 4 етаж, а родителите им - в близкото до града село Стража, където имали къща.

"Никой не е очаквал от нея такова нещо. Тя работеше като сервитьорка в едно от крайпътните заведения в близост до града", твърдят съседи. Освен това в злополучната нощ никой от тях не е чул шум или пререкания в жилището.

Единствено братът на момичето е изразил съмнение, че сестра му е станала жертва на престъпление. Според него от няколко месеца тя имала приятел, който бил криминално проявен, а преди да се стигне до фаталния край на сестра му, имало поредица от неприятни инциденти като последният от тях бил свързан с нарязване на гумите на колата им.

Братът на момичето има собствен бизнес - автосервиз. При огледа на жилището полицаите установили още, че преди да полети от терасата на четвъртия етаж момичето е заключило входната врата на апартамента отвътре. По случая е образувано досъдебно производство.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини