Парите за безработните свършиха. Преглед на националния печат

„Дневник":„Борисов номинира Цецка Цачева за шеф на парламента"

Депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева е номинацията на Бойко Борисов за председател на Народното събрание. Той съобщи това в неделя пред "Нова тв". Цачева е адвокат и беше водач на листата и мажоритарен кандидат на ГЕРБ в Плевен.
"Имам свое предложение и мога да кажа, че е Цачева, но ако депутатите от ГЕРБ ми предложат по-добър вариант, ще се съглася", каза бъдещият премиер.

„24 часа": „Борисов иска да отзове свой депутат, ЦИК не дава"

Възможно е да имаме още утре отзован народен избраник, заяви пред БНР лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Не съм съгласен с него с цялото ми уважение към него", каза Борисов, без да уточнява за кого и за какво става дума.

„Труд": „Генерала се разделя с Маниака"

Един от депутатите на ГЕРБ ще се откаже от креслото си в парламента още преди да се е заклел като народен избраник. Вчера стана ясно, че Бойко Борисов ще се раздели с един от бургаските си депутати - Тодор Йосифов, по-известен като рапъра Маниака. Причината е, че гангстерската му музика влошавала имиджа на ГЕРБ.

„Стандарт": „Отказват Маниака от парламента"

Отзоваване на депутат от ГЕРБ поиска лидерът Бойко Борисов. "Ще обсъдим отзоваването на Тодор Йосифов заради злоупотребяване с неговото име", каза за "Стандарт" новият премиер. 25-годишният бургаски рапър е известен като Маниака.

„Дума": „Бойко Борисов ще отзовава избраник"

В пет часа събирам преди първото заседание своите депутати. Ще им кажа как да не гласуват с чужди карти, ще настоявам да се възведе новата електронна система, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред БНР. Още в понеделник ще разговарям и ще видя какви са възможностите за отзоваване за един от депутатите си.

„Монитор": „Ченгета без стоппатрони"

Стоппатроните, които използват ченгетата за предварителна сигнализация, да бъдат премахнати, поиска вчера генералният секретар на МВР комисар Павлин Димитров.
Идеята дойде дни след като крадци, обрали имение край Своге, раниха тежко полицай Любомир Митов. Униформеният се опитал да спре бегълците и предварително изстрелял стоппатрон във въздуха. В този момента обаче единият от апашите извадил пистолет и гръмнал полицая в стомаха и шията.

"Сега": „Парите за обезщетенията за безработица свършиха"

Очакваните мини, заложени в бюджета от тройната коалиция, вече започват да гърмят. Заради кризата още в средата на годината привършиха парите, предвидени за обезщетения за безработица в бюджета на Националния осигурителен институт (НОИ) за цялата 2009 г.

„Стандарт": „500 млн. потъват в Белене"

Над половин милиард лева за площадката на АЕЦ "Белене" са потънали в нечий джоб. Само за почистването й, а не за строителство, досега са похарчени 800 млн. лева. Това заяви бъдещият вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков.

„24 часа": „Лизинги удрят автокъщи с ново и евтино"

"Ситроен С3" от 2006 г. на 40 000 км - цена 8700 лв. Джип "Сузуки Игнис" на 3 години и 57 000 км срещу 16 000 лв. 22 500 лв. за "Тойота Рав" от 2004 г. на 164 000 км. Някои лизингови дружества вече са наводнени с такива коли. Клиентите им се отказват от тях, без да им се връщат до момента платените пари.

„Труд": „Даваш трошка - получаваш кафеварка"

Кафеварка или миксер плюс сто - двеста лева на ръка. Това може да получи всеки собственик на стар автомобил, който се включи в кампанията на "Макметал холдинг" за изкупуване на излезли от употреба моторни превозни средства.
Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини